@Tim, Martin
Ik begrijp hem, tof, thanks! Toch maar eens een langer slangetje erbij zoeken, scheelt een hoop tijd.
made in Europe made in Holland
Re: made in Europe made in Holland
Aanvulling;
Woolpower, Zweden, ondergoed, sokken en truien
Suunto, Finland, kompas
Svante djarv, Zweden houtsnijden gereedschal
Bahco laplander, Zweden
Buffalo uk, Pertex kleding
Aigle laarzen rubber, Frankrijk
savotta finland, rugzakken Finland
Bison Bushcraft UK kleding messen etc
Trangia sweden branders pannen etc
Genoeg keus.
Woolpower, Zweden, ondergoed, sokken en truien
Suunto, Finland, kompas
Svante djarv, Zweden houtsnijden gereedschal
Bahco laplander, Zweden
Buffalo uk, Pertex kleding
Aigle laarzen rubber, Frankrijk
savotta finland, rugzakken Finland
Bison Bushcraft UK kleding messen etc
Trangia sweden branders pannen etc
Genoeg keus.
Re: made in Europe made in Holland
Dank voor je bijdrage!Kevski-Style schreef:Uhm tja, wat ik weet:
DeWitt: NL, al worden de bijlen van Dewitt in Duitsland gemaakt bij Helko. Staat ook vermeld overigens.
Helko: Duitsland, bijlen
Hultafors: Zweden, bijlen
Wetterlings: Zweden, bijlen
Mueller: Oostenrijk, bijlen
Roselli: Finland, bijlen
Van de rest van de bijlenmakers durf ik het niet met zekerheid te zeggen
Ik wil zelf nog wel eens bijlen slijpen, vinden en opknappen voor mijzelf en voor anderen, maar dat wil ik niet bedrijfsmatig noemen....
er zou wat twijfel zijn online over Hultafors (niet made in Sweden)....
- Kevski-Style
- Berichten: 557
- Lid geworden op: 09 jan 2017, 14:21
- Locatie: Ridderkerk
- Contacteer:
Re: made in Europe made in Holland
Nee, made in Sweden, Ze maken ook bahco o.a. Dat was eerst wetterlings....
Re: made in Europe made in Holland
Opgelost en wat zand er over
We gaan gewoon door waar we zij begonnen back to topic
De boer die zijn eigen vlees slacht in de oudekerker polder , heerlijk van smaak en weinig water dus 1kg vlees is na het bakken 940 gram
Met wat groeten van ome Cor en appies van Jan een waar feest
Koen
We gaan gewoon door waar we zij begonnen back to topic
De boer die zijn eigen vlees slacht in de oudekerker polder , heerlijk van smaak en weinig water dus 1kg vlees is na het bakken 940 gram
Met wat groeten van ome Cor en appies van Jan een waar feest
Koen