Korte gebruiksaanwijzing boards Agenda (LEES DIT EERST !!!)

Datums van bijeenkomsten, wandelingen, nuttige tentoonstellingen (bushcraft gerelateerd) etc. Alleen PARTICULIERE initiatieven en beurzen.
Gebruikersavatar
rescue
Berichten: 812
Lid geworden op: 08 aug 2010, 20:27

Korte gebruiksaanwijzing boards Agenda (LEES DIT EERST !!!)

Berichtdoor rescue » 08 dec 2011, 15:06

Alle topics die over een topic gaan over een datum in de toekomst komen in de board, zodat er een overzichtelijke kalender onstaat..

Dit board zal in het begin onder moderator-review staan, waarbij Moderators de oorspronkelijke poster zullen helpen, alle relevantie informatie zo overzichtelijk neer te zetten.

Als een datum inmiddels in het verleden ligt, zal het topic niet op slot gaan, maar verhuizen naar het board Archief en verslagen.

Wil je iets posten hier, laat dan de topic titel zal beginnen met het jaar en maand waarin de activiteit plaats vind.  Dus 2011-12 voor december 2011,  etc., Dan kunnen alle topics goed gesorteerd worden.

Iedere deelnemer van dit board mag hier iets posten. 

Op dit moment word nog gekeken onder welke voorwaarden bijvoorbeeld  cursuskalenders van organisaties hier ook opgenomen zullen worden.  De bedoeling is dat het een zo compleet mogelijke agenda wordt, zodat iedereen laag drempelig alle activiteiten die rond bushcraft worden georganiseerd eenvoudig kan terug vinden.

Dit is nu Work in Progress,  dus meer informatie volgt, en de gebruiks aanwijzing zal nog aangevuld worden.Tips zijn altijd welkom..

Omdat dit een kennisgeving is, heb ik het topic op slot gezet, moderators kunnen eventueel aanpassingen doen in dit bericht.

Jan.
Laatst gewijzigd door rescue op 08 dec 2011, 22:20, 1 keer totaal gewijzigd.


"There is no bad weather only bad preparation, and by failing to prepare, you are preparing to fail."

Terug naar “Agenda”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast