Moosetrail Bushcraft

Dit board beschrijft informatie over organisatoren die regelmatig activiteiten in het agenda board plaatsen.
Gebruikersavatar
Bushcraftshop.nl
Berichten: 306
Lid geworden op: 18 jun 2012, 10:12
Locatie: Middelburg
Contacteer:

Moosetrail Bushcraft

Berichtdoor Bushcraftshop.nl » 04 jan 2014, 19:51

Over Moosetrail...
Moosetrail Bushcraft houdt zich bezig met het geven van cursussen en workshops en het organiseren van expedities, excursies en bedrijfs-/groeps activiteiten met als thema bushcraft.
Daarnaast werken wij als boekingspartner voor een aantal gerenommeerde bedrijven waarmee wij een partnerschap hebben.
U vindt op onze site onder andere een selectie van de activiteiten van Bushcraft International, Natuurkok, Staatsbosbeheer en Willows Bushcraft.
Onze doelstelling is onze klanten een onvergetelijke ervaring te bieden op prachtige locaties onder begeleiding van de best mogelijke instructeurs of reisleiders.
Wij bieden u graag de kans om niet alleen naar buiten te gaan, maar buiten ook echt te beleven!

Wij zijn een volledig Nederlandse onderneming. We werken nauw samen met een flink aantal specialisten uit Europa.
Ons totale team bestaat uit een groep enthousiaste mensen met een uitstekende kennis van bushcraft en ieder met een eigen specialisatie.
We hebben de beschikking over locaties in Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Schotland, waardoor onze mogelijkheden bijna onbeperkt zijn.

Behalve ons vaste aanbod kunnen wij u ook een programma op maat aanbieden, volledig aangepast aan uw wensen.
Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een dag of weekend voor uw personeel of vriendengroep, maar ook een volledig verzorgde reis naar prachtige natuurgebieden binnen Europa.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Naast ons aanbod aan activiteiten, bieden wij u ook Bushcraftshop. Een winkel met een uitgebreid assortiment producten voor de bushcraft, survival en outdoor liefhebber.
Behalve dat onze winkel 24/7 op internet bereikbaar is, vindt u ons ook op een aantal evenementen, zoals het Bushcraftweekend en zijn wij aanwezig bij een aantal van de activiteiten
die we aanbieden. Wij leveren onze producten aan klanten in heel Europa.

Onze naam en het logo zijn ontstaan in Noorwegen. Tijdens onze vele trektochten door de natuur maken we gebruik van zogenaamde Elandenpaadjes waar de sporen van de Eland talrijk zijn.
(Moosetrails in het Engels). Deze geven een perfecte toegang tot de ongerepte natuur. Net als wat Moosetrail Bushcraft voor u kan doen …

We begroeten je graag op één van onze cursussen, op onze websites www.moosetrail.nl & www.bushcraftshop.nl, of tijdens bijvoorbeeld het Bushcraftweekend!


Afbeelding
Bezoek onze website: https://www.bushcraftshop.nl