Living by Nature

Dit board beschrijft informatie over organisatoren die regelmatig activiteiten in het agenda board plaatsen.
thijmen1
Berichten: 1102
Lid geworden op: 19 jun 2011, 16:56
Locatie: deventer
Contacteer:

Living by Nature

Berichtdoor thijmen1 » 04 jan 2015, 10:36

Het Bedrijf

Living by Nature is een bedrijf dat cursussen aanbiedt aan een steeds groter groeiende doelgroep. Mensen zoeken de laatste tijd vaker de natuur op. Al is het maar voor een wandeling of sport die daartoe beweegt. Frisse lucht, rust en bezienswaardigheden spelen een rol.

Living by Nature wil hierin ook een rol spelen. Zij biedt mogelijkheden om een verdieping aan te gaan als het gaat om natuurbeleving en natuurambachten.

De activiteiten welke worden aangeboden vinden voor alsnog plaats in Nederland, Schotland en Zweden.

De thuisbasis is ‘Kring van Dorth’, een mooi bosrijk gebied op de grens tussen Overijssel en Gelderland. Faciliteiten als 3 hectare bos waar in de buitenlucht overnacht kan worden, 64 hectare bos waar ruimte genoeg is om cursussen te geven. De ambachten werkplaats bevindt zich midden in dit gebied. Gesitueerd op trainingscentrum De Rosse.

De combinatie van bevlogen instructeurs die hun vakkennis op mooie natuurlijke locaties kunnen uitoefenen geeft een vertrouwd gevoel. Hetgeen Living by Nature als bedrijf wilt neerzetten.

De missie

De missie van Living by Nature

Elk tijdperk kent haar eigen vanzelfsprekendheden. Zaken die het dagelijks leven aangenaam mogelijk maken of als noodzaak om te overleven. Het is onmogelijk om een persoon, bijvoorbeeld, uit de steentijd uit te leggen hoe wij nu leven. Bijna net zo lastig als de hedendaagse mens te vertellen hoe het toen was. De sleutel is ervaren. Living by Nature voelt zich uitgedaagd om jou ‘terug de grot in te slepen’ en je te confronteren met (wat we nu noemen) de basale leefomstandigheden van vervlogen tijden.

Onze missie is het laten ervaren hoe onze voorouders tussen nu en tienduizenden jaren terug comfortabel hebben geleefd, met de middelen uit hun tijd. Deze meeslepende missie neemt je mee de natuur in, brengt je -oer- oude ambachten bij, leert je met minder attributen meer uit jezelf te halen, je eigen natuur, je intuïtie. Deze beleving is, letterlijk, niet te beschrijven.

Onze missie is deze te laten ervaren!

www.LivingbyNature.nl
https://www.facebook.com/pages/Living-by-Nature/381506595339373?ref=hl
Laatst gewijzigd door thijmen1 op 04 jan 2015, 10:41, 1 keer totaal gewijzigd.