Forumregels en meldingen

Ex Bushcraft NL
Berichten: 1422
Lid geworden op: 18 nov 2009, 17:31
Locatie: Zeist

Forumregels en meldingen

Berichtdoor Ex Bushcraft NL » 08 okt 2010, 22:33

Algemene Voorwaarden.
Als lid van het forum gaat u akkoord met deze voorwaarden en zal ten aller tijden hiernaar handelen.

1
U gaat akkoord, door uw gebruik van dit forum, dat u geen materiaal zal plaatsen dat lasterlijk, onjuist, beledigend, vulgair, hatelijk, obsceen, godslasterlijk, seksueel georiënteerd, dreigend, op iemands privéleven inbreuk makend, volwassen materiaal of anderszins in strijd is met alle internationale of Nederlandse wetgeving. U gaat er tevens mee akkoord geen gebruik te maken van materiaal  waarop copyright rust, tenzij u de copyright eigenaar bent of u heeft schriftelijke toestemming van de eigenaar van het materiaal waarop copyright rust of citeert met bronvermelding. Ongewenste e-mailberichten, overstromingen, advertenties, ketting brieven en piramide schema's zijn ook verboden op dit forum. (In hele uiterste gevallen kan het NBF de persoonlijke berichten inkijken. ) Persoonlijke aanvallen op leden van het NBF worden op geen enkele manier geaccepteerd, ook al is dit achter de schermen. Ook het in diskrediet brengen van het NBF  en /of leden van het NBF op andere media zoals sociale netwerken zoals bv Hyves en Facebook  en andere forums door een lid van het NBF is ten strengste verboden. Mocht dit aan de orde zijn, zullen gerechtelijke stappen volgen.

2
Dit forum is bedoeld om ervaringen en kennis te delen gerelateerd aan de bushcraft. Het is dan ook de bedoeling dat de posts die gedaan worden hierop betrekking hebben. Berichten die dusdanig offtopic zijn, of niet voldoen op dit forum, worden zonder opgaaf van reden verwijderd.
Het forum is opgezet met het oog op het algemeen belang. De moderatoren die actief zijn, zijn allen vrijwilligers. Het forum is non-profit en iedereen is welkom, mits het met bushcraft te maken heeft. Mensen die hier enkel zijn om hun bedrijf te promoten worden geweerd.

3
Moderators worden geacht om altijd te reageren met het idee dat ze voor het forum actief zijn. Ongewenste uitlatingen worden van niemand geaccepteerd.

4
Bedrijven mogen op dit forum niet zondermeer reclame maken.
Hier staat een vergoeding tegenover om dit forum te kunnen laten draaien.
Deze vergoeding is op jaarbasis en zal per kalenderjaar opnieuw gevraagd worden.
Voor deze bijdrage krijgt u in het board handelsplaats een eigen sub-board, die u samen met de algemeen moderatoren kunt beheren.
Het board webshops is voor particulieren die hier hun verhaal met betrekking tot ervaringen kwijt kunnen. Het is dus niet de bedoeling om hier zelf in te plaatsen. Mocht dit gebeurd zijn voor 02-01-2014, blijft dit staan. Voor alle plaatsingen daarna wordt eerst contact ge-eist met de beheerder.
Wat wel mag, is een standaard verwijzing naar je winkel of webshop, onderin je handtekening.
Ook het board agenda is bedoeld voor particuliere initiatieven of vermeldingen van beurzen. Niet voor bedrijven om hun agenda in te zetten.


5
Artikelen/goederen die door het Nederlands Bushcraft Forum worden verspreidt/verkocht mogen niet door derden worden (door-)verkocht zonder toestemming van de beheerder. Ook de naam of het logo van het NBF of van Bushcraft Nederland, in welke vorm dan ook, mogen niet door derden in gebruik worden genomen voor (niet-)commerciële doeleinden tenzij uitdrukkelijke toestemming van de beheerder.
Bij het niet naleven van deze regel zullen gerechtelijke stappen worden ondernomen.


6
Houd er rekening mee dat het onmogelijk is voor de vrijwilligers of de eigenaren van dit forum te bevestigen wat de geldigheidsduur van berichten is. Vergeet niet dat wij onmogelijk alle actief geboekte berichten kunnen  controleren, en als zodanig niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud die daarvan deel uitmaakt. Wij staan niet garant voor de nauwkeurigheid, volledigheid, of het nut van de informatie die wordt geleverd. De geboekte berichten geven uiting aan de stand- punten van de auteur, en niet noodzakelijkerwijs de standpunten van dit forum, haar vrijwilligers, haar dochter ondernemingen of eigenaren van dit forum.  Op geen enkele tekst rust zekerheid en kan dan ook niet worden aangemerkt als waar.
Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden. Acties die gedaan worden naar aanleiding van berichten zijn dan ook geheel voor eigen risico. Ook hierbij geldt dat dit forum, haar vrijwilligers, haar dochter ondernemingen of de eigenaar van dit forum op geen enkele manier aansprakelijk kan worden gesteld.
Iedereen die vindt dat een gepost bericht aanstootgevend is, wordt aangemoedigd om de beheerder of de toezichthouder van dit forum onmiddellijk in kennis te stellen. De vrijwilligers en de eigenaren van dit forum behouden zich de rechten voor ongewenste inhoud te verwijderen binnen een redelijke tijd, als zij vaststellen dat de afschaffing noodzakelijk is. Dit is echter een handmatig proces, u zult zich moeten realiseren dat ze niet altijd mogelijk zijn te verwijderen of specifieke berichten onmiddellijk te bewerken. Dit beleid is ook van toepassing op  profiel gegevens van leden.

U blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw geboekte berichten. Bovendien gaat u akkoord met vrijwaren en schadeloosstelling van de eigenaren  van dit forum, eventuele gerelateerde websites naar dit forum, haar vrijwilligers en haar dochter ondernemingen. De eigenaren van dit forum behouden zich ook het recht voor om je identiteit (of andere gerelateerde informatie verzameld over deze service)te gebruiken  bij een officiële klacht of juridische stappen die voortvloeien uit een situatie die is veroorzaakt door het gebruik van dit forum. 


7
U hebt de mogelijkheid, als u registreert uw eigen gebruikers naam te kiezen. We raden u aan dat u de naam passend houdt. Met deze gebruikersaccount gaat u akkoord met het feit dat u nooit uw wachtwoord aan een andere persoon geeft (met uitzondering van een beheerder) in verband met uw bescherming van privacy en om redenen van de geldigheidsduur. Ook gaat u akkoord dat u nooit het account van iemand anders zal gebruiken om welke reden dan ook.  Het is ook raadzaam dat u een complex en uniek wacht woord voor uw account gebruikt om te voorkomen dat uw account gestolen zal worden. 

Nadat u geregistreerd bent en aangemeld  bij dit forum, kunt u een gedetailleerd profiel invullen. Het is uw verantwoordelijkheid om schone en nauwkeurige informatie te presenteren. Alle informatie door de eigenaar van het forum of vrijwilligers als onnauwkeurig of vulgair betitelt, zal worden verwijderd,met of zonder voorafgaande kennisgeving. Passende sancties kunnen en zullen  worden toegepast.  Houd er rekening mee dat met elke post, uw IP-adres wordt vastgelegd, in het geval dat u zult worden "gebanned" voor dit forum zal met de INTERNETPROVIDER contact opgenomen worden. Dit zal alleen gebeuren in geval van een grove schending van deze overeenkomst. 

8
Houd er rekening mee dat de software een cookie, een tekstbestand met informatie (zoals uw gebruikers naam en wacht woord) in uw browser cache plaatst. Dit wordt alleen gebruikt om u geregistreerd in/uit te houden. De software verzameld geen een vorm van informatie en zal ook geen informatie verzenden naar uw computer.

9
Bij het niet naleven van deze voorwaarden krijgt desbetreffend persoon een waarschuwing. Bij herhaling volgt een ban van 3 dagen, gevolgd door een ban van een maand. Als na deze periode binnen afzienbare tijd weer de voorwaarden worden overschreden volgt een definitieve ban. Accounts die zijn verbannen gelden niet alleen voor het account, maar ook voor de persoon. Als deze persoon nieuwe accounts probeert aan te maken, zullen deze worden verwijderd. Alle op andere mogelijke manieren voor te registreren tijdens een ban, resulteren tevens tot verwijdering van het account en alle berichten.
De perioden tussen de overtredingen zijn nader te bepalen door de forumbeheerder, afhankelijk van de overschrijding.
Als een overtreding dusdanig ernstig is, kunnen de eigenaren van het forum besluiten om een directe  ban toe te passen. Deze ban kan ook een definitieve ban zijn.

Wij wensen een ieder veel plezier op het forum.

Nederlands Bushcraft Forum-team
Laatst gewijzigd door Ex Bushcraft NL op 28 sep 2015, 21:08, 1 keer totaal gewijzigd.


Nederlands Bushcraft Forum.

Ex Bushcraft NL
Berichten: 1422
Lid geworden op: 18 nov 2009, 17:31
Locatie: Zeist

Re: Forumregels en meldingen

Berichtdoor Ex Bushcraft NL » 18 mar 2013, 17:52

Beste leden,

Een forum is zo gezellig en informatief als de leden die er aan deel nemen
zonder leden is er gewoonweg geen forum …

Al enige tijd is de gezellige sfeer op het forum bij vlagen ver te zoeken.

Het oud Hollands spijkers op laag water zoeken, dan wel frustraties over en weer
doen de sfeer geen goed.

De ogenschijnlijk terughoudende opstelling van moderators op het forum zet leden aan
tot het zelf voor moderator gaan spelen bij dingen die ze niet aan staan. Dit komt de sfeer
niet ten goede al is de gedachte vaak goed.

Is er iets, lees je iets wat volgens jou niet door de beugel kan, gebruik dan de moderator knop.
Alle moderators krijgen je berichtje, zullen overleggen en daar waar nodig in grijpen.

Het zelf voor moderator spelen is slecht voor de sfeer op het forum. Daarom is er binnen het
moderator team besloten om zodra mensen voor eigen rechter gaan spelen direct en hard in
te grijpen.

Dit kan zelfs leiden tot een tijdelijke of zelfs definitieve ban van het forum.

Hou het gezellig, je hoeft niet overal op te reageren en verplaats je in een ander.

Tevens is er besloten, zonder oordeel des persoons, dat een ieder die zich schuldig maakt
aan persoonlijke aanvallen of aanzetten daartoe, per direct een ban toe te kennen van een week.
Dit gebeurt zonder waarschuwing en geldt voor een ieder.

Dit forum moet gewoon gezellig blijven en voor iedereen een leuk samenzijn wezen.

We hopen op een ieders begrip en proberen dit forum leuk te houden.


Groeten,
Moderator team.


Nederlands Bushcraft Forum.

Ex Bushcraft NL
Berichten: 1422
Lid geworden op: 18 nov 2009, 17:31
Locatie: Zeist

Re: Forumregels en meldingen

Berichtdoor Ex Bushcraft NL » 22 dec 2015, 18:28

Volgende week willen we een update draaien van het forum.
Hierdoor zullen instellingen misschien eruit zien als standaard, maar dit wordt gaandeweg veranderd.
Ook kunnen er wat complicaties zijn mbt inloggen of posten.
De structuur zal wat anders zijn dan gewend, maar daar wen je snel genoeg aan.

Tevens zullen een paar boards veranderen. Dit zal hoofdzakelijk voor handelaren zijn, prive of zakelijk.
Om dit forum te kunnen blijven draaien, krijgen handelaren de mogelijkheid een stukje te "huren". Hoe dit er precies uit ziet, komt allemaal naar voren als we veranderd zijn.

Tevens zullen daardoor de forumregels veranderen.
Houd hier rekening mee.

Groeten,

Lars


Laatst omhoog gehaald door Ex Bushcraft NL op 22 dec 2015, 18:28.


Nederlands Bushcraft Forum.