Er is een nieuwe afdeling op het forum aan gemaakt.
Het gaat hier om de "Best buy guide"

Naar de Best buy guide !

Dank, het mod team.

DONEER EN HELP ONS JOS TE ZOEKEN!

Gebruikersavatar
Bushcraftshop.nl
Berichten: 306
Lid geworden op: 18 jun 2012, 10:12
Locatie: Middelburg
Contacteer:

DONEER EN HELP ONS JOS TE ZOEKEN!

Berichtdoor Bushcraftshop.nl » 17 mei 2018, 15:03

De zoektocht naar Jos Brech gaat door en er zijn inmiddels al aardig wat kosten gemaakt door onszelf (drukwerk, kaartmateriaal, zoekmaterialen etc.) en we willen graag de geweldige mensen van Signi Zoekhonden compenseren voor de door hun gemaakte kosten en hen nogmaals laten komen voor een 2e poging.

Het doel is om minimaal € 3000,- bij elkaar te krijgen zodat we Signi Zoekhonden kunnen compenseren voor zowel de 1e als 2e poging en zeker nog tot half juli door kunnen met het zoeken en wellicht bij een hogere opbrengst wat advertenties in Franse lokale kranten kunnen financieren. Een hoger bedrag is dus natuurlijk zeer welkom, maar dit is zeker een goed begin!

ELKE donatie is welkom! Hoe groot of hoe klein ook!
Dit is een mooie kans voor iedereen die niet fysiek in de Vogezen kan helpen, maar toch graag iets wil doen, maar natuurlijk mag ieder persoon of bedrijf een donatie doen.

De Randoloup NatureWise stichting welke Old Crow fungeert als ontvanger voor alle donaties en zorgt dat deze op de juiste plek terecht komen.

HOE KUN JE DONEREN?
- Maak een bedrag over naar NL82BUNQ2205635417 tnv Randoloup NatureWise Stichting ovv Donatie Zoektocht Jos

- Vraag om een iDeal betaallink ter hoogte van een bedrag naar keuze. Je krijgt deze dan via Facebook Messenger aangeleverd.

- Doneer via PayPal op https://www.paypal.me/Randoloup, je kunt hier zelf een bedrag invullen. (Liefst doneren via bank, daar de kosten voor PayPal hoog zijn, gebruik deze optie dus alleen als een bankbetaling lastig voor je is!)

- Zet een eigen actie op (verkoop bijvoorbeeld een eigen gemaakt product) en stort het bedrag wat je hiermee ophaalt naar bovenstaande bankrekening of PayPal rekening.

- Loot mee voor een mes door deel te nemen aan de aktie die is opgezet door Mark Storm: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3598499406

We hopen op veel steun vanuit de Bushcraft gemeenschap en anderen die zich het lot van Jos en zijn zus aantrekken en graag hun steentje bij willen dragen.

Lieve donateurs: alvast enorm bedankt voor jullie steun, we hebben jullie hulp keihard nodig!

PS: Wie kan er een beetje Duits schrijven en wil dit bericht ook delen op het Duitse Bushcraft Forum? Alvast dank!Gebruikersavatar
Tim
Berichten: 973
Lid geworden op: 14 jul 2015, 16:34

Re: DONEER EN HELP ONS JOS TE ZOEKEN!

Berichtdoor Tim » 17 mei 2018, 21:16

Hey,

Gedaan! Kom op luitjes, wat zou je zelf willen?

Juist, als is het maar een paar euro.

Tim
Terug naar “Algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten