Black out

Om hier tv programma's of krantenknipsels in te zetten.
Vrijbuitert

Re: Black Out

Bericht door Vrijbuitert »

Zolang de elektriciteit maar in beperkte gebieden uitvalt zal het met de ellende wel meevallen. Als het in heel Europa ineens gebeurd, dan wordt het wel een probleem. Alleen al omdat ik vermoed dat het dan over de hele aardkloot bal is.

In de lage landen ontstaan er zeker grote problemen, want de vernieuwingszucht van Nederland heeft de nuttige molens en stoomgemalen voor het overgrote deel vernietigd, waardoor je er donder op kan zeggen dat als de elektriciteit lange tijd uitvalt er weer veel gebieden aan water en moeras teruggegeven gaan worden. Zeewater zal er niet zomaar naar binnen stromen, maar het water wat nu weggepompt wordt komt dan werkelijk overal vandaan.

Met de auto wegvluchten is geen optie, want los dat iedereen het zal proberen, is het gebied zonder elektriciteit veel groter dan het bereik van de zuinigste auto.

Het moge duidelijk zijn dat autoriteiten die onder normale omstandigheden niet in staat zijn de orde te handhaven, dat zeker niet zullen gelukken bij een ramp of oorlog. Het is sowieso niet aan te raden om op autoriteiten te vertrouwen, aangezien ze voor de meeste ellende zelf verantwoordelijk zijn.

Dat de samenleving niet meer zonder elektriciteit kan hoeft geen probleem te zijn. Een paar weken of maanden zonder elektriciteit is op korte termijn een stap tegen de overbevolking (er zullen ongelofelijk veel doden vallen door de gevolgen van het uitvallen van de elektriciteit). Op de langere termijn is het goed tegen de veroudering  in veel landen, aangezien mensen elkaar zullen gaan vermaken als de tv het niet meer doet.


Gebruikersavatar
ger010
Berichten: 2732
Lid geworden op: 03 dec 2009, 12:25
Locatie: Hoogvliet
Contacteer:

Re: Black out

Bericht door ger010 »

Eten hebben we genoeg, het hout hok zit vol
dus kunnen we het best ff uithouden :)


Afbeelding
Plaats reactie