superleuk blog van Ron uit Zweden

Om hier tv programma's of krantenknipsels in te zetten.
Gebruikersavatar
Ron NL-S
Berichten: 73
Lid geworden op: 11 okt 2015, 17:00
Locatie: Stora Skedvi Dalarna Zweden
Contacteer:

Re: superleuk blog van Ron uit Zweden

Bericht door Ron NL-S »

Heel eenvoudig, Tim.
De socialisten zwaaien de scepter en gebruiken dezelfde maatregelen als hun voorgangers elders. Zweden wordt DDR 2.0 genoemd. Door de Zweden.
Je hebt je strict aan de door hen bepaalde zienswijzen te houden, dat houdt in links blijven ten opzichte van Marx, en iedereen die afwijkt is per definitie een nazi en moet worden bestraft. Eerst krijg je de Zweedse special; sociale isolatie. En daar zijn ze echt goed in.
Vervolgens gaan ze achter je rug om naar je baas en vragen deze of het voor 't bedrijf wel zo verstandig is om nazis onder 't personeel te hebben. Einde baan, dus.
En de media blaten alleen staatspropaganda. Van enige vorm van objectieve verslaggeving is al jaren geen sprake meer.

En dan heb ik het nog niet eens over de culturele verrijking, die 't land heeft ondergaan, met name sinds 2015. Nederland heeft niet zo'n statistieken en krantekoppen als hier, dat kan ik je beloven. Iedere dag verkrachtingen, schiet- en steekpartijen, overvallen, mishandelingen en minimaal 1x in de week een aanslag met een explosief. Alleen Malmö al 30x dit jaar, zo'n beetje. En daar zijn slechts weinig etnische Zweden mee gemoeid, tenzij je de rol als slachtoffer meerekent.
Al die migranten kunnen exact doen wat ze willen. Opgepakt worden ze niet, dat wordt aktief tegengewerkt, en in het enkele geval dat 't gebeurt, is de straf geen kap in 't gezicht van de slachtoffers, maar een mokerslag.

Daarbij komt een volledig corrupt rechtsorgaan, waar linkse activisten de dienst uit maken, vermomd als rechters, openbare aanklagers en advocaten.

Er is hier werkelijk een laagintensieve burgeroorlog aan de gang. De haat jegens blanke, etnische Zweden is groot.

En die Zweden zelf?
In je gezicht aardig en beleefd, maar enige diepere en zinvolle relaties opbouwen is niet aan de orde. Zweden zijn sociaal totaal onderontwikkeld.
Daarbij zijn ze schizofreen. Aan de ene kant mag je zijn wie en zoals je wil...... zolang je maar binnen 't collectief past.
Je moet niet denken dat je iets bent of voorstelt, maar ondertussen gaan ze wel de wereld even vertellen hoe alles moet.
Ze zijn haast volledig blind voor wat er in de wereld gebeurt, maar vinden wel dat Zweden zeer belangrijk en toonaangevend is op 't wereldtoneel.
Zweden wordt door de buurlanden uitgelachen, bespot en als slecht voorbeeld aangehaald, maar dat zien ze hier niet. De Denen willen een verscherpte grenscontrole... met Zweden!! En minister Ygeman heeft het Noorse cabinet deze week voor nazihandlangers uitgemaakt.

Ik kan nog wel effe doorgaan.....
Ohja... de natuur..... IS ER NIET! Er is hier nauwelijks bos, alleen akkers met bomen. Een enorme hoeveelheid meren is vervuild en vergiftigd door de jarenlange mijnbouw en dat is onherstelbaar. Het meer waar wij op uitkijken is het op 3 na meest vervuild in Dalarna.
Het water op de fjällen is al niet meer als zodanig drinkbaar en verder wordt deze omgeving gebruikt om enorme windparken aan te leggen, zodat de Stockholmers electriciteit hebben. Iets waaraan de grote steden en gebrek hebben, geloof 't of niet.

Als ik naar onszelf hier kijk..... wij zijn ons aan t oriënteren richting voormalig oostblok. Zegt dat genoeg?
Ik hou van Zweden, maar de Zweden zelf.... Ik kots ervan.

Verder nog vragen?


Gebruikersavatar
Oude.Wilg
Berichten: 558
Lid geworden op: 09 nov 2018, 19:48

Re: superleuk blog van Ron uit Zweden

Bericht door Oude.Wilg »

Super duidelijk Ron daar willen we niet eens op vakantie, goed en duidelijk, mooi dat je daar zo openhartig over bent.
Wij zoeken en zoeken naar een plek op deze aardkorts om er iets op vooruit te gaan, maar na dit verslag word het zeker Zweden niet, zo vallen meer landen af.


Mvg,
De Oude.Wilgen.
Gebruikersavatar
Ron NL-S
Berichten: 73
Lid geworden op: 11 okt 2015, 17:00
Locatie: Stora Skedvi Dalarna Zweden
Contacteer:

Re: superleuk blog van Ron uit Zweden

Bericht door Ron NL-S »

Tja... het klinkt allemaal erg negatief en bitter, maar ik kan 't niet mooier maken.

Ben zelf de ontvanger geweest van de eerder genoemde behandeling; de isolatie, omdat ik het lef had om niet voor links te stemmen in de lokale verkiezingen 2 jaar geleden. Anoniem stemmen kennen ze hier niet. Iedere aanwezige kan exact zien wat je stemt.
En de vrouw van mijn vorige werkgever was aktief sociaaldemokraat. Resultaat; einde contract. Uiteraard op economische gronden, maar wel een aantal weken later iemand anders aannemen.

En hoe meer ik lees en leer van en over Zweden, hoe meer ik ervan overtuigd raak dat Zweden als land en als natie binnen een aantal jaren zal ophouden te bestaan. Er is teveel mis en de onderlinge tegenstellingen volledig onoverkombaar. De teloorgang zoals ik die in de afgelopen jaren heb zien plaats vinden is schrikbarend. Evenals de steeds luider en veelvuldiger roep om te ageren, desnoods met geweld. Er worden zelfs als zgn. svenska zoner (Zweedse zones) gepropageerd. Zones waarin Zweedse normen de norm zijn en islam of socialisme niet welkom is.


Gebruikersavatar
Tim
Berichten: 1157
Lid geworden op: 14 jul 2015, 16:34

Re: superleuk blog van Ron uit Zweden

Bericht door Tim »

Ron,

Duidelijk, ik had zo'n vermoeden. Te links is net zo fout als teveel rechts, alleen is het veel subtieler. Totdat het fout gaat, en dan is het weer de schuld is van een ander. Het is erg gevaarlijk, want de groep wordt op een gegeven moment zo groot dat het omslaat.

Er zijn meer westerse landen met dit (opkomende) probleem.

Tim


If you are not willing to be a fool, you can't become a master.
Plaats reactie