Ik zat te zoeken naar de naam van degene die gereageerd had, zag alleen maar ivo staan (zo heet ik ook) Tot het kwartje viel en door had dat je ook ivo heet haha.
Thanks voor je compliment.
Ik vond het hout best goed te doen. Niet heel zacht maar redelijk te vormen. Weet alleen dus niet wat het was.
De lepel heb ik uitgehold met de Mora hookknive 164.
Only when the last tree has been cut down, people will realize we can't breathe money.
Ophang oogje aan m'n lepel gemaakt, met kraaltje van hetzelfde hout. Ook nog even flink lang in zout water gekookt en in de walnotenolie gezet (ruikt toch wat beter dan lijnzaadolie!) na eerdere tips in dit topic.
Ik ben net terug uit Kroatië en heb daar een paar stukken vijgen hout mee genomen. Van een van die stammen heb ik vandaag een slacouvert gesneden. Hier een paar foto's van de verschillende stappen.
Bijlagen
20160808_193817.jpg (1.97 MiB) 5527 keer bekeken
20160808_170757.jpg (1.76 MiB) 5527 keer bekeken
20160808_171749.jpg (1.79 MiB) 5527 keer bekeken
20160808_173218.jpg (1.88 MiB) 5527 keer bekeken
20160808_192451.jpg (1.75 MiB) 5527 keer bekeken
20160808_205722.jpg (1007.79 KiB) 5527 keer bekeken
20160808_205725.jpg (982.93 KiB) 5527 keer bekeken
door omstandigheden veel thuis gezeten de laatste weken
maar eens wat lepeltjes gesneden, eenvoudig maar goed de tijd vloog zo wel om :)
lekker frituren in lijnolie en klaar